Motljus

Jag vet inte vad ni tycker om följande bild, vore roligt att höra. Väldigt tight utsnitt och kanske inte något jättedjup. Försökte dock att med hjälp av granen i bakgrunden skapa lite djup, annars var det mest kontrasterna mellan ljus, mörker och de starka färgerna jag ville visa.  Fungerar det ? Jag har ljuset upp träden och ökat kontrasten något i efterhand.

_DSC3326-4

Mvh // Johannes

Detta inlägg publicerades av Johannes Glännman.

7 tankar om “Motljus

 1. Svår bild att bedöma, kontrasterna blir nästan väl tuffa, men samtidigt förmedlar den en höstlig känsla av snabbt skiftande väder som man ofta upplever i fjällen och visst blir det lite djup med hjälp av granen.
  Kanske inte din bästa bild, men jag kan lite känna den sköna känslan av värmande sol efter ett riktigt regnväder och då kan man väl säga att bilden fungerar.

  • Tack för det Anders. Nä, jag tycker inte heller det är min bästa bild, men hade jag bara publicerat sådana kandidater hade det inte blivit många 🙂 Att du får en fin höstkänsla av bilden betyder dock för mig med att jag lyckats hyffsat med min idé 😀

   Mvh // Johannes

 2. Som sagt, du har bättre bilder. Tycker du har lyckats fint med att förmedla den dramatiska känslan av väderomslag, och höstfärgerna lyser precis så fint som de gjorde i verkligheten. Granen i bakgrunden skapar ett fint djup också.
  /Jukka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: